Grote schade

Uw auto heeft een grote schade opgelopen door een ongeval of stormschade. Hopelijk zijn u en uw inzittenden ongedeerd gebleven en is het alleen bij blikschade gebleven.

Bij een grote schade moeten meerdere delen gerepareerd worden, is het onderstel van de auto vervormd of zijn het interieur en de ruiten van de auto kapot. Met andere woorden, uw auto is er niet best aan toe. Dit hoeft geen enkel probleem te zijn wanneer u besluit gebruik te maken van onze diensten. Auto’s die zwaar beschadigd zijn halen wij  uiteraard bij u thuis of op een andere locatie op.

De jarenlange ervaring en vakkennis van de medewerkers van Van Londen Autoschadeherstel zorgt er voor dat uw auto perfect wordt gerepareerd. De werkplaats is ingericht met de modernste apparatuur. Hiermee zorgen wij dat uw auto volkomen veilig de weg weer op kan. En als extra service bieden wij ook een leenauto aan. U hoeft dus geen dag zonder auto te zitten indien u dit niet wilt. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en bel naar: 0314-668960.

28Van londen

schade

Heeft u een vraag?

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Jong en enthousiast, maar met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Al vanaf het begin zijn we erkend Focwa lid. Voor u een garantie voor kwaliteit.

  Contactgegevens

  Goorsestraat 14/A, 7041GA ‘s-Heerenberg

  Telefoon: 0314 – 66 89 60
  Mobiel: 06 – 53 42 53 09

  Heeft u vragen? dan kunt u ze mailen naar info@vlondenautoschade.nl

  Heeft uw vragen?

  Meer weten? Neem contact met ons op.

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.