Hulp bij schade

Ik heb schade, wat nu?

Uw auto heeft schade. U wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat u er weinig last van ondervindt. Wat moet hier voor gebeuren?

Eigenlijk heeft u er geen omkijken naar. Eén telefoontje naar Van Londen Autoschadeherstel is voldoende om het proces in gang te zetten.

Melding

Afhankelijk van de omstandigheden belt u rechtstreeks naar Van Londen Autoschadeherstel of neemt uw verzekeraar contact met ons op. Desgewenst helpen wij u met het invullen van het schadeformulier.

Transport

U brengt zelf uw auto naar onze werkplaats, waar u indien gewenst de beschikking krijgt over een leenauto. Bent u niet in de gelegenheid om de auto te brengen, dan halen wij deze op.

Schadebepaling

De schade aan uw auto wordt bepaald door een schade-expert of aan de hand van de gegevens die wij invoeren in het internationaal erkend systeem Audatex. Als het schadebedrag hoger is dan de waarde van de auto, wordt deze total loss verklaard en wordt de auto in principe niet gerepareerd.

Als een auto al wat ouder is, kan dit al snel het geval zijn. Daarom overleggen we altijd met u wat we met de auto zullen doen. U kunt er voor kiezen om de schade toch te laten repareren, de auto met schade terug te nemen of de auto te laten afvoeren. Met de verzekeraar wordt vervolgens afgesproken hoe de rekening wordt voldaan. Sinds kort zijn wij erkend door Achmea.

achmea

Als een autoschade niet via een verzekeraar loopt maken wij zelf een inschatting van het schadebedrag.

Reparatie

De schade aan uw auto, of het om een kras, steenslag of een grote schade gaat, wordt met de grootste nauwkeurigheid gerepareerd. U zult het verschil niet zien.

Afwikkeling

Niet alleen de plek van de schade is onze zorg, maar de gehele auto leveren we verzorgd af. U kunt er ook voor kiezen om uw auto van binnen en buiten schoon te laten maken.

U haalt de auto zelf op, tegen inlevering van de leenauto, of we leveren hem bij u af. Precies zoals u het wenst.

En de rekening? Grote kans dat de kosten voor u nihil zijn, afhankelijk van de voorwaarden van de verzekeraar. Maar ook als u (een deel van) de rekening zelf betaalt, weet u precies het bedrag. De kosten zijn u tenslotte al vóór de reparatie gemeld.

schade

Heeft u een vraag?

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Jong en enthousiast, maar met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Al vanaf het begin zijn we erkend Focwa lid. Voor u een garantie voor kwaliteit.

  Contactgegevens

  Goorsestraat 14/A, 7041GA ‘s-Heerenberg

  Telefoon: 0314 – 66 89 60
  Mobiel: 06 – 53 42 53 09

  Heeft u vragen? dan kunt u ze mailen naar info@vlondenautoschade.nl

  Heeft uw vragen?

  Meer weten? Neem contact met ons op.

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.