Kleine schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt ook voor die kleine autoschades. Of u nu een paaltje over het hoofd heeft gezien, de bocht iets te krap heeft genomen of een inschattingsfoutje bij het inparkeren heeft gemaakt. Of u nu zelf schuldig bent of een grote onbekende, de schade is vaak te klein om er uw no-claimkorting voor op te geven.

Resultaat? U blijft nog jarenlang doorrijden met die lelijke deuk.

Dat is niet nodig. Want met uitdeuken zonder spuiten kan Van Londen Autoschadeherstel uw deuk van binnenuit herstellen, waarbij de originele lak intact blijft. We hoeven niet te plamuren en te spuiten. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs en zorgt voor een kortere reparatietijd. Vaak kunt u na 1 dag al weer over uw auto beschikken. En u kunt bij ons ook een leenauto mee krijgen, dus u hoeft niet zonder vervoer te zitten wanneer u dit niet wilt.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op en bel naar: 0314-668960 of vul het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

schade

Heeft u een vraag?

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Jong en enthousiast, maar met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Al vanaf het begin zijn we erkend Focwa lid. Voor u een garantie voor kwaliteit.

  Contactgegevens

  Goorsestraat 14/A, 7041GA ‘s-Heerenberg

  Telefoon: 0314 – 66 89 60
  Mobiel: 06 – 53 42 53 09

  Heeft u vragen? dan kunt u ze mailen naar info@vlondenautoschade.nl

  Heeft uw vragen?

  Meer weten? Neem contact met ons op.

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.